Tarjous
Verkkolaitteet

Wifi vahvistin ulos

59,00

 

Tehokas WiFi-vahvistin ulos tai sisäkäyttöön. Voit laajentaa olemassa olevaa langatonta verkkoympäristöä vaivattomasti esimerkiksi kotona tai työpaikallasi älypuhelimia, tietokoneita ja muita WiFi laitteita varten. Vahvistimella laajennat tehokkaasti langattoman verkon kuuluvuutta jopa 200 metriin asti! (testattu useammassa asennuskohteessa ja hyväksi todettu).

 

Esimerkkinä, langattoman valvontakameran asennus isolle piha-alueelle onnistuu helposti tällä WiFi-laajentimella. WiFi-vahvistin on helpoin tapa parantaa ja lisätä WiFi -verkon kantomatkaa sisä- ja ulkotiloissa.

 

 • Helppo ja nopea asennus
 • Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
 • Tuki jopa 50 yhtäaikaiselle laitteelle (tietokoneet, älypuhelimet, tabletit yms.)
 • Ethernet-liitäntä (2X 10/100)
 • Langaton WIFI-standardi (2.4GHz)

 

TILAUKSET MYÖS PUHELIMITSE

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): EW71 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Tuotekuvaus

WiFi-vahvistin EW71

WiFi-Vahvistin EW71 on tehokas ympärisäteilevä WiFi - WLAN vahvistin ulos tai sisäkäyttöön. Suuritehoinen, vedenpitävä WiFi-laajenin ulkoisilla antenneilla. Vahvistin erinomainen ratkaisu kun isolle alueelle tarvitaan toimiva WiFi-verkko. Olemme asentaneet vahvistinta lukuisiin käyttötarkoituksiin, saat kauttamme lisätietoa asennukseen ja käyttökohteisiin liittyvissä kysymyksissä.

 

Langaton verkko (WLAN/WiFi)

Langaton verkko, jota usein kutsutaan ”wifiksi” on helppo tapa yhdistää esim. tietokone, tabletti tai valvontakamera internetiin ilman johtoa. Useimmiten Langaton verkko löytyy valmiiksi lähes jokaisesta kodin tai yrityksen reitittimestä & modeemista joka ottaa yhteyden internettiin. Langattoman verkon suurin etu on langattomuus, eli johtoja ja kaapeleita ei yhteyden muodostamiseen tarvita. Langattoman verkon kuuluvuus on useimmiten ongelmana johon WiFi-vahvistin on helppo ja edullinen ratkaisu.

Miten asennan WiFi-vahvistimen?

1.WiFi-vahvistin kytketään kiinni sähkörasiaan sekä liitetään RJ45-verkkokaapelilla tai langattomasti kodin tai yrityksen reitittimeen & modeemiin, josta internet-yhteys normaalisti saadaan.

2. Etsi modeemin pohjasta tai kyljestä tarraa, jossa lukee langattoman verkon (SSID) tunnus ja salasana. Ota niistä kuva esimerkiksi puhelimella tai kirjoita ne paperille. WiFi-vahvistin liitetään useimmiten langattomasti 4G-reitittimeen, jolloin tarvitset langattoman verkon tunnusta ja salasanaa asennusvaiheessa.

3. Liity ensiksi WiFi-vahvistimen langattomaan verkkoon esimerkiksi älypuhelimella. WiFi vahvistimen asetuksista valitaan verkko, jota halutaan vahvistaa. WiFi -verkkojen listasta valitse oma verkkosi tunnus (esim. Koti-A945L), voit tarkistaa tämän myös modeemin tarrasta kohdasta SSID. Valitse verkko, jonka jälkeen voit syöttää verkon salasanan. Salasana löytyy yleensä kohdasta ”WIFI KEY”.

4. Onnistuneen liittämisen jälkeen ja jos yhdistit WiFi-vahvistimen langattomasti reitittimeen, sijoita WiFi-vahvistin paikkaan, jossa reitittimen & modeemin WiFi-verkon vahvuus on vielä hyvä jotta langaton yhteys WiFi-vahvistimen ja alkuperäisen reitittimen & modeemin välillä pysyy myös hyvänä.

5. Tämän jälkeen voit liittää laitteita WiFi-vahvistimen luomaan langattomaan verkkoon. Etsi laitteesi verkkoasetukset ja valitse yhteystavaksi WiFi. Valitse oma WiFi-vahvistimen verkkotunnus ja kirjoita sen jälkeen sen salasana. Tämän jälkeen laitteet ovat yhteydessä internetiin WiFi-vahvistimen kautta.

WiFi-vahvistin on helppo, nopea ja edullinen tapa parantaa langattoman verkon kuuluvuutta. Lisää tietoa langattoman verkon toimivuudesta: Wikipedia WLAN

WiFi vahvistin EW71 etupuoli.
WiFi vahvistin EW71 takapuoli
WiFi vahvistin EW71 info.
Tekniset ominaisuudet:
Suunnattavuus jopa 200m (ympäristö vaikuttaa kantomatkaan)
Käyttölämpötila -10°C~+55°C
WiFi-standardi Langaton WIFI-standardi 802.11b/g/n (2.4GHz)
Liitäntä Ethernet-liitäntä (10/100)
Pakkauksen sisältö:
 • Suomenkielinen pikaohje
 • Antennit
 • WiFi vahvistin
 • RJ-45-verkkokaapeli
 • Virtalähde 230V (ulkoasennuksessa huomioitava, virtalähde tulee suojata sateelta)
 • Kiinnityspannat
 • Ruuviliittimet
Takuu:
 • Laitteen takuu 12kk
 • Palautusoikeus 14vrk