Verkkolaitteet

Suunnattava WiFi vahvistin-paketti

130,00

 

Valmiiksi paritettu tehokas suunnattava WiFi vahvistin paketti ulos tai sisäkäyttöön. Voit suunnata olemassa olevaa langatonta verkkoympäristöä vaivattomasti esimerkiksi kotona tai työpaikallasi. Tällä paketilla suuntaat tehokkaasti langattoman verkon kuuluvuutta jopa 1km asti. 

 

 • Helppo ja nopea asennus
 • Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
 • Sisäänrakennettu antenni
 • Ethernet-liitäntä (2X 10/100)
 • Langaton WIFI-standardi (2.4GHz)

 

TILAUKSET MYÖS PUHELIMITSE

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): E110N2 Osasto: Avainsana tuotteelle

Tuotekuvaus

Langaton verkko, jota usein kutsutaan ”wifiksi” on helppo tapa yhdistää esim. tietokone, tabletti tai valvontakamera internetiin ilman johtoa. Useimmiten Langaton verkko löytyy valmiiksi lähes jokaisesta kodin tai yrityksen reitittimestä & modeemista joka ottaa yhteyden internettiin. Langattoman verkon suurin etu on langattomuus, eli johtoja ja kaapeleita ei yhteyden muodostamiseen tarvita. Langattoman verkon kuuluvuus on useimmiten ongelmana johon WiFi vahvistin on helppo ja edullinen ratkaisu.

Miten asennan WiFi vahvistimen?

1. WiFi vahvistin kytketään kiinni sähkörasiaan sekä liitetään RJ45-verkkokaapelilla tai langattomasti kodin tai yrityksen reitittimeen & modeemiin, josta internet-yhteys normaalisti saadaan.

2. Etsi modeemin pohjasta tai kyljestä tarraa, jossa lukee langattoman verkon (SSID) tunnus ja salasana. Ota niistä kuva esimerkiksi puhelimella tai kirjoita ne paperille. WiFi vahvistin liitetään useimmiten langattomasti 4G-reitittimeen, jolloin tarvitset langattoman verkon tunnusta ja salasanaa asennusvaiheessa.

3. Liity ensiksi WiFi vahvistimen langattomaan verkkoon esimerkiksi älypuhelimella. WiFi vahvistimen asetuksista valitaan verkko, jota halutaan vahvistaa. WiFi -verkkojen listasta valitse oma verkkosi tunnus (esim. Koti-A945L), voit tarkistaa tämän myös modeemin tarrasta kohdasta SSID. Valitse verkko, jonka jälkeen voit syöttää verkon salasanan. Salasana löytyy yleensä kohdasta ”WIFI KEY”.

4. Onnistuneen liittämisen jälkeen ja jos yhdistit WiFi vahvistimen langattomasti reitittimeen, sijoita WiFi vahvistin paikkaan, jossa reitittimen & modeemin WiFi verkon vahvuus on vielä hyvä jotta langaton yhteys WiFi vahvistimen ja alkuperäisen reitittimen & modeemin välillä pysyy myös hyvänä.

5. Tämän jälkeen voit liittää laitteita WiFi vahvistimen luomaan langattomaan verkkoon. Etsi laitteesi verkkoasetukset ja valitse yhteystavaksi WiFi. Valitse oma WiFi vahvistimen verkkotunnus ja kirjoita sen jälkeen sen salasana. Tämän jälkeen laitteet ovat yhteydessä internetiin WiFi vahvistimen kautta.

WiFi vahvistin on helppo, nopea ja edullinen tapa parantaa langattoman verkon kuuluvuutta. Lisää tietoa langattoman verkon toimivuudesta: Wikipedia WLAN

Tekniset ominaisuudet:
Suunnattavuus jopa 1km (ympäristö vaikuttaa kantomatkaan)
Käyttölämpötila -40°C~+55°C
WiFi-standardi Langaton WIFI-standardi 802.11b/g/n (2.4GHz)
Liitäntä Ethernet-liitäntä (10/100)
Mitat: 16cm x 9,5cm x 3cm
Pakkauksen sisältö:
 • Suomenkielinen pikaohje
 • 2 x WiFi vahvistin
 • Virtalähde 230V (ulkoasennuksessa huomioitava, virtalähde tulee suojata sateelta)
 • Kiinnityspanta
 • Ruuviliittimet
Takuu:
 • Laitteen takuu 12kk
 • Palautusoikeus 14vrk