Ale!

Partizan valvontakamerapaketti

Alkaen: 955,00 399,00

Valvontakamerapaketti neljällä kameralla. Langaton paketti on luotettava ja toimiva ratkaisu esimerkiksi omakotitalon pihan, parkkipaikan ja muiden vastaavien alueiden valvontaan. Langattoman ominaisuuden ansiosta paketin asennus on yksinkertaista, edullista ja nopeaa. IP66 suojaluokituksen ja pakkaskestävyyden (-40°) ansiosta valvontakamerat soveltuu hyvin Suomen vaativiin olosuhteisiin. Laitteilla 3-vuoden takuu!

Valvontakamerapaketti sisältää:

  • 4x IPO-2SP 2MP WiFi valvontakamera
  • Videotallennin 8-kanavainen
  • Kameroissa 2MP kuvanlaatu
  • Yökuvaus jopa 30m asti
  • IP66-suojaluokstus
  • Tallennuksen tuki jopa 6TB kiintolevylle
  • Paketti sisältää kaiken minkä tarvitset asennuksessa

Tarkat tekniset tiedot: katso

Tietoa valmistajasta: lue lisää

Poista
Tuotetunnus (SKU): VALP6 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Valvonta-alue
Partizan 2 MP WiFi Valvontakameran suositeltu valvonta-alue 30 metriä ja 77 astetta (leveys). Infrapunakuvauksen ansiosta tarkka kuva myös yöllä.

Tallennus
Paketissa tulee mukana kahdeksan (8) kanavainen tallennin, jossa on tuki jopa 6TB Kiintolevylle (ei sisälly). 4 kameraa on valmiiksi ohjelmoitu tallentimeen kiinni.


Yhteys
Valvontakamera yhdistetään langattomaan WiFi-verkkoon tai verkkokaapelia käyttäen suoraan reitittimeen.


Ohjelmisto
Maksuton suomenkielinen ohjelmisto ladattavissa Google Play ja App Store palvelusta. Mobiilisovelluksen avulla voidaan katsoa valvontakameran reaaliaikaista ”live” kuvaa ja tallenteita, missä ja milloin tahansa. Helppokäyttöisen ohjelmiston voit asentaa: Android – iOS mobiililaitteisiin tai PC-/MAC-/Linux-tietokoneeseen, valvontakameran käyttö ei vaadi erillisiä kuukausimaksuja. Katso tuetut ohjelmistoista tästä.

Valvontakamera ohjelmisto.

Lisätiedot

LISÄKAMERA

EI, 1, 2, 3, 4

KIINTOLEVY

EI, 1TB, 2TB, 4TB