Eldes hälytysjärjestelmät

Olemme sopineet yhteistyökuvion Eldes Alarmsin kanssa tuotteiden jälleenmyynnistä Suomessa.

Eldes Alarms on liettualainen teknologiayhtiö, joka on kehittänyt ammattitasoisia kodin turvaratkaisuja jo yli 15 vuoden ajan, ja tuotemerkki on edustettuna jo 70:ssä maassa. Heidän tavoite on tehdä turvajärjestelmien asennuksesta asiakkaille helppoa luomalla käteviä, intuitiivisia tuotteita, jotka antavat vastinetta rahalle.

Eldes Alarmsin erikoisala on langattomat turvaratkaisut – uusimmat tuotteet yltävät jopa 3 km:n kantavuuteen avoimessa maastossa. Se varmistaa nopean ja varman toiminnan jopa 300 m²:n kiinteistöissä.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää Eldes Alarms tuoteperheen tuotteista, ota yhteyttä Turvaukon myyntiin:

Puhelinnumero: 0503004024
Sähköposti: myynti@turvaukko.fi

 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Helposti asennettavat ratkaisut

Eldes Alarms analysoi jatkuvasti asentajien ideoita ja vaatimuksia ja toteuttaa niitä tuotteissa. Aivan uusi Eldes Utility on intuitiivinen ja asentajaystävällinen työkalu, joka parantaa asennusaikoja jopa 50 %! Lisäksi ohjelmiston avulla on mahdollista muokata turvajärjestelmää etänä tarvitsematta mennä paikan päälle.

Korkeaa eurooppalaista laatua

Korkea eurooppalainen laatu on yksi seikoista, joiden perusteella järjestelmien asentajat kautta maailman ovat valinneet meidät. Kaikki tuotteemme kootaan Liettuassa. Ennen lähettämistä asiakkaille testaamme tuotteet läpikotaisin, ja näin varmistamme niiden ongelmattoman toiminnan ja pitkän käyttöiän.

Laaja tuotevalikoima

Laajan tuotevalikoimamme ansiosta voitte tarjota monia erilaisia kodin turvajärjestelmiä. Uusimmat keskusyksikkömme ESIM384 ja Pitbull Alarm PRO ovat laajennettavissa uuden sukupolven langattomilla näppäimistöillä, liike-, lämpötila- ja tulvatunnistimilla, sireeneillä, ovikytkimillä, jne. Ratkaisumme varmistavat parhaan turvallisuuden koteihin.

Sertifioidut hälytysjärjestelmäratkaisut

Kaikki turvatuotteet sertifioidaan CE– ja EN 50131 (Grade2) -standardien mukaan. Lisäksi meillä on ISO9001:2015-laatustandardin mukainen sertifiointi – se todistaa meidän huolehtivan laadusta, vastuullisuudesta ja asiakkaittemme turvallisuudesta.