Hälytysjärjestelmät

Celotron Oy Erikoistuotteet – Jälleenmyynti

 

Celotron valvonta- ja  hälytysjärjestelmien käyttö ei vaadi normaalisti sopimuksia tai kuukausimaksuja. Tuotevalikoiman ollessa erittäin kattava, pyydä tarjous halutusta tuotteesta. Katso lisää Celotron tuotteita tehtaan sivuilta: https://www.celotron.com

 

Tuotetunnus (SKU): CE Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Tuotekuvaus

Celotron Oy

Celotron Oy on vuodesta 1996 asti valmistanut erilaisia GSM- puhelimilla ohjattavia kodin sekä teollisuuden laitesovelluksia. Osa liiketoimintaamme on myös itse valmistamiemme laitteiden myyntiä tukevien, erilaisten antureiden ja muiden laitteiden maahantuonti.

Vuonna 2004 aloitimme erittäin korkealaatuisten ns. oem-omavalmiste videovalvontajärjestelmien sekä kameroiden maahantuonnin. Nykyään Celotron Oy toimii myös useiden kansainvälisten merkkien maahantuojana, esim. YCX, Dahua, Hikvision, ym. Toimimme lisäksi pohjoismaiden keskusvarastona: YCX videovalvontatuotteille.

 Toimintamme tapahtuu yli 20000 m2:n moderneissa tiloissa Tampereella Hankkion teollisuusalueella. Huippuluokan tuotantotilat ja osaava, pitkäaikainen henkilöstö Suomessa, sekä laaja yhteistyöverkko Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa takaavat, että Celotron Oy kykenee mittaviinkin projekteihin.

Olemme aikanaan, 90 luvun lopulla kehittäneet mm. maailman ensimmäisenä pidetyn GSM-pohjaisen kotiautomaatiolaitteen. Tänä päivänä nautimmekin alan pioneerin asemasta ja pitkä-aikaisten asiakkaidemme luottamuksesta. Olemme myös räätälöityjen GSM-pohjaisten kotiautomaatiolaitteiden pitkä-aikainen markkinajohtaja.

Päämääränämme on kehittää ratkaisut joilla parhaiten tuetaan asiakkaiden erilaisia tarpeita, parannetaan energiataloutta, sekä yleistä kansalaisten turvallisuutta. Me hallitsemme niin pienet kuin suuretkin kokonaisuudet.

 Teemme jatkuvaa testausta sekä tuotekehitystä, löytääksemme parhaat ratkaisut sekä tuotteet, jokaisella toimimallamme alueella. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina kilpailukykyisiä ja innovatiivisia ratkaisuja: