AJAX hälytysjärjestelmä

AJAX hälytysjärjestelmä peruspaketti

319,00

 

Ajax on langaton hälytinjärjestelmä, joka suojaa murrolta, tulipalolta ja vesivahingolta. Hälytykset ohjautuvat välittömästi sinulle ja vartiointiliikkeelle. Järjestelmän avulla voit lisäksi ohjata
mobiilisovelluksen avulla kotisi sähkölaitteita. AJAX-hälytysjärjestelmän käyttö ei vaadi muita erillisiä sopimuksia tai kuukausimaksuja (SIM-kortti hankittava erikseen, esim. edullinen Prepaid-liittymä).
AJAX  hälytysjärjestelmäpaketti sisältää seuraavat lisälaitteet:

 

 • Älykäs keskusyksikkö, jossa: 2G & Ethernet, 1 Sim
 • 1 kpl langaton liiketunnistin
 • 1 kpl langaton ovitunnistin
 • 1 kpl paniikkipainikkeella varustettu kauko-ohjain

 

HUOM. Tuote saatavilla valkoisena tai mustana.

 

TILAUKSET MYÖS PUHELIMITSE

Varastossa

Tuotekuvaus

AJAX HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ

Hanki Ajax hälytysjärjestelmä kotiin, toimistoon, mökille tai muihin kiinteistöihin.
Ajax on tuotteet ovat saaneet useasti tunnustusta mm. laitteiden laadusta, helppokäyttöisyydestä ja innovatiivisesta muotoilusta.

 

Ajax hälytysjärjestelmän ylivertainen langaton kantama

Ajax hälytysjärjestelmä käyttää Jeweller teknologiaa, joka mahdollistaa langattoman kantaman avoimella alueella jopa 2000m asti. Teknologian ansiosta hälytykset ilmaisimilta keskuksella kulkevat jopa 0,15 sekunnissa. Kaikki Ajax hälyttimet ja ilmaisimet tarjoavat parhaimmillaan jopa seitsemän vuoden paristojen keston. Jeweller teknologian tiedonsiirto on myös täysin suojattua.

 

Helppokäyttöinen

Ajax- sovellus muuttaa turvajärjestelmän yhdeksi helppokäyttöiseksi laitteeksi. Älypuhelinsovelluksen avulla kytket ja teet kaikki haluamasi toiminnot helposti vain muutaman ”napin” painalluksella. Ajax ohjelmisto myös ilmoittaa halutessasi sinulle kaikista järjestelmän liittyvistä muutoksista, kuten hälytyksistä, sähkökatkoista, paristojen loppumisesta ym.

 

Monipuolinen hälytin- ja ilmaisinvalikoima

Ajax hälytysjärjestelmä tarjoaa laajaan valikoiman siihen liitettäviä hälyttimiä ja ilmaisimia. Mallistosta löytyvät mm. Ajax keskus, liikeilmaisin / liiketunnistin, lasirikkotunnistin, yhdistelmäilmaisin (lasirikko ja liikeilmaisin), ovitunnistin, palohälytin (savu ja lämpöilmaisin), häkätunnistin, vesivuotoilmaisin, käyttönäppäimistö, panic button, sisä- ja ulkosireenit ym.

 

Täysin suomenkielinen käyttöohjelmisto

Ajax hälytysjärjestelmän älypuhelinsovellus on täysin suomenkielinen. Suomenkielinen käyttöjärjestelmä tekee käytöstä ja asennuksesta helppoa, järjestelmä neuvoo käyttäjää myös asennus ja käyttöönottovaiheessa toiminnoista, joita tulee suorittaa. Ajax on loistava kodin hälytysjärjestelmä sekä turvaamaan että vahtimaan aluetta.

AJAX hälytysjärjestelmä

Ajax hälytysjärjestelmä soveltuu erinomaisesti, kotiin, toimistolle, ja kesämökille. Hälytysjärjestelmä tilattavissa nyt pakettina, joka sisältää Ajax keskuksen, 1kpl liikeilmaisimen, 1kpl ovitunnistimen sekä kätevän avaimenperänkokoisen ohjaimen järjestelmän päälle ja pois kytkemiseen.

Hälytysjärjestelmä ilmoittaa hälytyksistä reaaliajassa käyttäjille ja halutessaan myös vartiointikeskukseen.

Ajax hälytysjärjestelmää operoidaan helposti älypuhelinsovelluksen kautta. Älypuhelinsovellus ladattavissa ilmaiseksi iOS ja Android- laitteille, ohjelmisto täysin suomenkielinen. Hälytyksen sattuessa järjestelmä hälyttää käyttäjien älypuhelimeen joko Push-ilmoituksena tai GSM verkon kautta soittamalla / Sms-viestillä.

Ajax hälytysjärjestelmän käyttöön ei sisälly kuukausimaksuja.

 

HÄLYTYSJÄRJESTELMÄN KESKUS

Paketti sisältää Ajax hälytysjärjestelmäkeskuksen, joka suodattaa hälytyksiä ja ohjaa niitä eteenpäin ja ylläpitää koko järjestelmän toimintaa. Ajax hälytysjärjestelmä on valittu maailman parhaaksi hälytysjärjestelmäksi IFSEC messuilla vuonna 2017. Ajax sai kunniamainintoja mm. helppokäyttöisyydestä ja ainutlaatuisesta muotoilusta. Ajax hälytysjärjestelmä käyttää edistyksellistä Jeweller verkkoteknologiaa, joka mahdollistaa langattomille ilmaisimille jopa 2000m kantaman avoimella alueella. Tämä mahdollistaa ilmaisimien/ hälyttimien asentamisen esimerkiksi ulkovarastoon, vaikka itse keskus onkin asennettu sisätiloihin.

 

EDISTYKSELLINEN SUOJAUS JA TURVA VIKATILANTEIDEN VARALLE

Keskusyksikkö ja siihen liitettävät ilmaisimet suunniteltu siten, että ulkoisen tunkeutuja on mahdotonta rikkoa tai irrottaa hälytin ilman hälytyksen aiheutumista. Kaikki käyttöön ja yhdistämiseen liittyvät painikkeet on sijoitettu rungon sisään. Keskuksessa suoja sähkökatkosten varalle, ulkoinen sähkökatkos aktivoi hälytyksen välittömästi ja ilmoittaa siitä käyttäjilleen. Keskuksessa akkuvarmistus, jonka avulla keskus toimii sähkökatkos tilanteessa jopa 15h. Keskus käyttää salattua tiedonsiirtoa ilmaisimien kanssa ja vikatilanteessa Ajax keskus valitsee automaattisesti puuttuvan taajuuden, mikäli kanavavika ilmenee. Keskuksessa myös GSM varmistus, mikäli verkkoyhteys katkeaa.

 

HELPPOKÄYTTÖINEN KOKO PERHEELLE

Ajax hälytysjärjestelmän käyttö on tehty vaivattoman helpoksi. Järjestelmän pois ja päälle kytkeminen tapahtuu vain yhdellä painalluksella älypuhelinsovelluksen kautta. Järjestelmän voi myös päälle ja pois kytkeä mukana tulevalla avainperäohjaimella. Lisäksi järjestelmään voidaan liitää langaton Ajax käyttönäppäimistö, jolla järjestelmän voi päälle ja pois kytkeä numerokoodilla. Hälytyksen tapahtuessa Ajax ilmoittaa selvästi mistä ilmaisimelta hälytys tulee, esimerkiksi "hälytys eteisen ovitunnistin" tai "keittiön liikeilmaisin".

 

ASENNUS ONNISTUU ILMAN AIKAISEMPAA KOKEMUSTA
Ajax keskusyksikön ja siihen liitettävien hälyttimien asennus on tehty erittäin helpoksi ja yksinkertaiseksi. Myös henkilö, jolla ei ole aikaisempaa kokemusta hälytysjärjestelmien asennuksesta kykenee asentamaan järjestelmän itse. Hälyttimet yhdistyvät keskukseen vain yhden napin painaluksella. Voit asentaa kodin hälytysjärjestelmän jopa 15-30 minuutissa. Järjestelmän käyttösovellus on täysin suomenkielinen ja neuvoo käyttäjää vaihe vaiheelta asennusvaiheessa.

 

Tekniset tiedot:
 • Värit: valkoinen/musta
 • Käyttöjännite: 110-240 V AC
 • Radiosignaalin voimakkuus: 25 mW
 • Käyttölämpötila:
 • Hub: +5°С - +40°С
 • Hub Plus: −10°С - +40°С
 • Yhteydet:
 • Hub: GSM (850/900/1800/1900 MHz),
 • Ethernet
 • Hub Plus: 2G/3G GSM900/DCS1800,
 • WCDMA 900/2100 (B8/B1), Ethernet,
 • Wi-Fi 2.4 GHz (802.11 b/g/n)
 • Varaparisto: Li-Ion 2 A·h
 • Sovellukset mobiililaitteisiin:
 • iOS 9.1 tai uudempi, Android 4.1 tai uudempi
 • Paino: 350 g
Takuu:

Laitteen takuu 12kk
Palautusoikeus 14vrk