LANGATTOMAT VALVONTAKAMERAT

Langattomat valvontakamerat mahdollistavat helpon asennuksen paikoissa, joissa langaton WiFi-verkko on jo valmiina tai sen toteuttaminen on helposti tehtävissä. Langattomassa valvontakamerassa kuva ja ääni siirtyy langattomasti esimerkiksi kodin tai yrityksen 4G\WiFi-reitittimelle josta kuva saadaan internettiä käyttäen välitettyä esimerkiksisi kannettavalle tietokoneelle tai älypuhelimeen. Kotia tai yrityksen tiloja voidaankin helposti valvoa kun itse ei olla paikalla.

 

Langattoman WiFi-verkon lisäksi langaton valvontakamera tarvitsee myös sähköä, valvontakameran virtalähde on useimmiten helposti kytkettävissä 230V pistorasiaa, tämä kannattaa ottaa huomioon kun suunnittelee valvontakameran asennuspaikkaa.

 

Langattomien valvontakameroiden kantama riippuu useista eri tekijöistä ja olosuhteista, kuten esimerkiksi valvontakameran ja langattoman WiFi-reitittimen välissä olevista rakenteista. Kivi, metalli ja muut sähkölaitteet häiritsevät langattoman verkon toimintaa erityisen paljon joka kannattaa ottaa huomioon valvontakameran paikkaa suunnitellessa. Langattoaman WiFi-verkon laajuus voi avoimessa tilassa olla jopa 200 metriä, mutta mikäli välissä on esteitä, esim. seiniä tai rakennuksia, lyhenee langattoman WiFi-verkon kantama oleellisesti. Normaalia 4G-reititintä käytettäessä kantama on yleensä 20-30 metriä. Ulkoista lisätukiasemaa käytettäessä 100-200 metriä.

17 tuotetta