VALVONTA

Valvontajärjestelmien toimimattouus huomataan yllättävän usein hetkellä kun sitä eniten tarvitaan. Tarjoamme yritysasiakkaille valvontakamerapalvelun johon sisältyy laitteisto ja ylläpito.

PYYDÄ PALVELUTARJOUS

AJOPÄIVÄKIRJA

Sähköinen Ajopäiväkirja - Kalustonhallinta on helppo ja tehokas tapa hoitaa automaattisesti yksittäisen ajoneuvon kilometrimerkkaukset tai hallita koko yrityksen kalustoa yhdellä ja samalla järjestelmällä. Saat käyttöösi sähköisen ajopäiväkirjan ja raportointityökalut, reaaliaikaiset paikkatiedot, huoltoihin liittyvät muistutukset, aluekohtaiset hälytykset ja rajaukset sekä paljon muita automatisoituja ominaisuuksia.

LUE LISÄÄ

ASENNUS

Avainasemassa joustavuus, olemme apuna tai toteutamme asennuksen alusta loppuun avaimet käteen periaatteella, saat kauttamme myös käyttökoulutuksen.

Hinnasto:
Asennustuntihinta: 42,50€ (sis.alv24%) / tunti. Laskutetaan asennukseen kuluneen ajan mukaan.

Kilometriveloitus: 0,81€ (sis.alv24%) / km. Sisältää kilometrit sekä matkaan kuluneen matka-ajan.

Huomioitavaa:
Korkeat, yli kolmen metrin asennuskohteet sovitaan aina erikseen. Koneiden vuokraus esim. tarvittavan henkilönostimen vuokraus ei sisälly hintaan.

Alustavasti emme toteuta sähkötöitä, esimerkiksi sähköpistorasian asennusta. Yhteistyöverkostomme kautta voimme suositella tai olla yhteydessä suoraan sähköasennusliikkeeseen.

KARTOITUS

Harkitsetko valvontakameran tai hälytysjärjestelmän hankkimista? Teetä asiantuntijallamme maksuton turvakartoitus, saat asiantuntevaa apua suunnitteluvaiheeseen. Osaamme kertoa asioista laajemmin mitä pitää ottaa huomioon jotta haluttu lopputulos on asianmukainen ja toimiva.

Maksuton kartoituskäynti on tarkoitettu yrityksille sekä yksityisille kattaen alueet: Joensuu sekä lähikunnat (30km/suunta), muut paikkakunnat erikseen sovitusti.

TILAA TURVAKARTOITUS