Anna palautetta – Turvaukko Oy

 

Etäapu ja neuvonta

4,0 rating
4.5.2020

Erittäin ammattitaitoinen ja asiantunteva neuvonta oli henkilöllä joka neuvoi valvontakameran ongelmien kanssa ja saatiin taas kamera pelaamaan niinku pitääkin ISO KIITOS

Mika Mutka

4G Valvontakamera

5,0 rating
16.2.2020

Tilasin 4 G valvontakameran Turvaukko laittoin paketin postiin 8.2 -2020 minulla oli paketti jo 9.2-2020 Kyllä oli nopeaa toimintaa.Kun avasin paketin yllätyin täysin, näikö hieno tämä kamera on! Sen heti tunsi että tämä ei ole mikään lelu jämäkän tuntuinen peli.Ja se seinäkiinnike varsi ei ole mitään muovia, vaan täyttää rautaa.Paketin mukana oli suomenkieliset käyttöohjeet se on iso plussa,ei tarvitse katsoa kiinan kielen sivuja.Saatava tukipalvelu myös iso plussa .Asiakaspalvelu oli ainakin puhelimen kautta huippu luokkaa.Ekana meinasin tilata kameran kiinasta,hyvä että en mennyt sitä tekemään olisin ollut tosi hölmö! En ole vielä testanut kameraa.

Jarmo

Erittäin tyytyväien kameraan ja saamani tukeen

5,0 rating
12.2.2020

Ostin ulko- jaj sisätiloihin tarkoitetut kamerat. Asennus oli periaatteessa helppo, mutta en ihan tajunnut asennusohjeen yhtä kohtaa. Sain tukea sekä sähköpostin, että puhelimen kautta. Ongelma ratkesi ja nyt kamerat käytässä . Olen erittäin tyytyväinen sekä kameroihin, että saamaani tukeen. Suosittelen lämpimästi 🙂

Jari Rintamäki

Loistava palvelu

5,0 rating
10.2.2020

Kamerat toimivat hyvin ja palvelu toimii todella hyvin suosittelen lämpimästi kaikille!

Juha Koponen

P18 kamera

5,0 rating
11.11.2019

Moi kamera aivan loistava. Asennus sujui ilman ongelmia.

Tänne

Valvontakamera

5,0 rating
7.10.2019

Erinomaista ja sujuvaa asiakaspalvelua.
Tilaus hoitui vaivattomasti ja sain asiantuntevaa apua valvontakameran valintaan.
Paketti tuli parissa päivässä ja asennus hoitui helposti ohjeiden avulla. Lisäkysymyksiin sain nopeasti vastauksen ja sain säädöt kohdilleen.
Suosittelen!

Niko K

Hyvä kamera

5,0 rating
29.9.2019

Erittäin hyvä asiakaspalvelu, nopea toimitus, hyvä kamera…

Pentti R

Kameran asennus

5,0 rating
10.9.2019

Helppo asennus ja hyvä neuvonta palvelu viimeistelyyn

Teijo Karhu

Kamera kuivurin valvontaan.

5,0 rating
3.9.2019

Hankin 4G kameran kuivurin valvontaan. Kamera tuli seuraavana päivänä ja parissa tunnissa kamera oli asennettuna toiminnassa kuivurilla. Hyvät ohjeet ja hyvä palvelu.

Jukka K.

Erinomaista palvelua kaikin puolin .

5,0 rating
29.8.2019

Eipä noihin voi enää mitään lisätä kun lukee noita ennemmäisiä kokemuksia.Muuta kun että KIITOKSIA KOVASTI! palvelu eikun paranee vaikka huippua oli ennenkin myös nettisivut erinomaiset !

Veli M

Kamerat pihaan sekä kanalaan

4,0 rating
25.7.2019

Esteiden ja etäisyyksien vuoksi hankalasti toteutettavat mutta silti kohtuuhintaiset ja esiasetuksin sekä erinomaisen palvelun avulla toimiviksi saadut kamerat joiden käyttöohjelmisto on monipuolinen ja selkeä. Ainoa huomio kiinnittyi kameran muovikuoren herkkyyteen joten suosittelen varovaisuutta asennuksessa etenkin pakkasessa. Suosittelen vilpittömästi Turvaukon kameroita ja palveluita kaikille!

Markku Mäki

Parasta palvelua

5,0 rating
5.7.2019

Tiivistettynä: Vahvasti asiakkaan asialla. Ensimmäisestä yhteydenotosta saakka vaikuttunut, eikä luottamus ole hiipunut. Suosittelen lämpimästi, koko valikoiman sekä palvelun laajuudelta – ensisijainen valinta! Helppo laajentaa pala palalta vielä hankintojen jälkeenkin. *****

Antti Rautakorpi

Valvontakameran asennus

5,0 rating
29.6.2019

Tilasin valvontakameran Tornionjokilaakson kesäasunnolle Turvaukolta. Harjoittelin jo kotona kameran, modeemin ja kännykän yhteispeliä, mutta yöunethan siinä meni. Sain ohjeet asentaa kamera paikoilleen kesämökillä ja soitella sitten opastusta. Asentaja oli menossa työmaalleen, mutta poikkesi parkkipaikalle minulle ohjeita antamaan. Lähiverkko saatiin toimimaan.
Kaveri kehoitti soittamaan sitten kotoa Kempeleestä, että saataisiin etäyhteydetkin toimimaan. Se olisi kuulemma simppeli homma. Kotona en malttanut kuitenkaan olla näpyttelemättä kännykkää ja kas kummaa aito livekuvahan sieltä ilmestyi 250 km:n päästä. Kiitos Turvaukolle hienosta palvelusta ja ohjeista. Nyt on sitten uusi valvontakamera kotiin tilauksessa 🙂

Esko Nurmesniemi

Ammattimaista palvelua

5,0 rating
3.5.2019

Erittäin ammattimaista, opastavaa palvelua ! Varmistavat, että tuote toimii ja osataan käyttää !

Heikki Kärnä

Tuotetuki

5,0 rating
29.4.2019

Palvelu oli tosi nopeaa ja erinomaista..

Petri

Huippu palvelua!

5,0 rating
26.4.2019

4g kamera toimii tosi hyvin ja sain etänä tosi hyvää palvelua ogelmatilanteessa. Kamera asennettu emolehmä navettaan.
T: Matti Nykyri

Matti Nykyri

Kamerasta ja palvelusta

5,0 rating
23.3.2019

Kameroissa hinta -laatusuhde hyvä ja
Ennen kaikkea palvelu (myös itse aiheutetuissa ongelmissa) Aivan Huippuluokkaa!!!
Asiantuntevaa ja kiireetöntä. Suosittelen 100% .

Antero

Valvonta järjestelmä

3,0 rating
15.3.2019

Kiitos taas!
Loistavaa palvelua 😀 suosittelen ehdottomasti kaikille ja laitteet toimivat hyvin!

Juha Koponen

kännykän yhteys saatiin toimimaan kameraan

5,0 rating
11.3.2019

asiani hodettiin hyvin ja nopeasti , kiitos.

Aimo Karhapää

Paras valinta👍

5,0 rating
7.3.2019

Asiakaspalvelu ja ammattitaito kohdallaan, laitteet ok.
Suosittelen

Raimo Manninen

Kaamerat ja palvelu

5,0 rating
24.2.2019

Hankin reilu kk sitten C27 ja C27L -kamerat. Aikaisempien huonojen kokemusteni perusteella yllätyin kun homma toimi, eka kamera hieman opetellessa, mutta helposti silti, toinen meni hetkessä rutiinilla. Ohjelma toimii meikäläisen tarpeisiin. Matkan varrella omia kokeiluja/töppäilyjä, joihin sain sähköpostilla aina apua.
Edullinen ja toimiva hankinta, apu tarvittaessa lähellä.

Raimo Niskanen

KIITOS

5,0 rating
22.2.2019

TÄYS KYMPPI TAAS

Yvonne Sundberg/Timo Kilpeläinen Porvoo

Oikeasti hyvää palvelua

5,0 rating
21.2.2019

Ostin Turvaukolta 4G valvontakameran kesäpaikalle. Asennus ja käyttöönotto sujuivat ilman ongelmia. Jonkin ajan kuluttua ilmaantui yhteysongelma eikä kameraan saanut enää netin kautta yhteyttä. Täytin Turvaukon (silloin vielä Joen Valvonta) nettisivuilla palautelomakkeen ilman kovin suuria odotuksia, kun yleensähän firmat vastailee näihin sitten joskus, jos sattuvat yleensä palautteita lukemaan. Tällä kertaa en ehtinyt ovesta ulos, kun puhelin soi ja ongelmaa alettiin yhdessä ratkomaan. Hetken päästä sainkin taas katsella kameran livekuvaa netistä.

Esa Kervinen

Huolenpitävää palvelua

5,0 rating
18.2.2019

Halusin, että taloni vanha DSC-palo- ja murtohälytinjärjestelmä päivitetään uuteen siten, että kaikki entiset kaapeloinnit ja anturit hyödynnetään. Työ vaati ihan konkreettisesti salapoliisityötä ja huonosti dokumentoituun vanhaan järjestelmään tutustumista. Nyt vanhoja ja uusia antureita sisältävä järjestelmä toimii moitteetta rinta rinnan. Lisäksi uuden etähallittavan järjestelmän laajentaminen on helppoa. Se säästää rahaa. Käytän jatkossakin Turvaukon palveluita – ilman pelkoa turva-aukosta! Suosittelen!

Jukka Nykänen

Valvontakamerat

5,0 rating
18.2.2019

Kamerat toimineet hyvin pohjoisen pakkasissa ja tuiskussa. Palvelu 10+ voin suositella kyllä. Oiva

Oiva Kultima

Pihapiirin valvontakamerat

5,0 rating
5.2.2019

Tätä liikettä voi kyllä suositella. Ystävällinen palvelu,huokeat tuotteet ja asennuspalvelu. Valmis ohjelmien asennus tietokoneelle ja puhelimeen samaan hintaan. Opastava,kiireetön neuvominen puhelimessa ongelmien,´´joskus jopa itse aiheutettujen ´´korjaamisessa. Teepä sama kiinapojan kanssa!

Eikka

Valvontakamera

5,0 rating
29.12.2018

Palvelu on ollut parasta mitä missään koskaan. Todella nopeita vastauksia jopa virka ajan ulkopuolella ja vieläpä ihan vierihoitoa puhelimessa tällaiselle tumpelolle. Periaate on että homma toimii ja jos ei, niin palauttakin saa. Eipä kaduta etten ostanut Aasian pikkumiehiltä, siinäpä olisin ihmetellyt itekseni. Laatu vastaa hyvin hintatasoa, mutta vielä on ongelmia yhteyksissä luultavasti liittymistä/kuuluvuuksista mökkimaastossa johtuen. Tätäkin on yhdessä selvitelty ja eiköhän tuokin ratkea, kunhan pääsen taas paikan päälle nikkaroimaan. Isot kiitokset tähän asti, palataan myöhemmin laitearvostelujen kera, kun on saatu homma rokkaamaan. Palvelusta siis 10 pointsia. Juu

Juha Kiviluoma

Palaute

5,0 rating
5.12.2018

Aivan loistavaa palvelua kun saa avun puhelimitse!

MTS

Hyvä se nytkin on nytkin mutta ainahan parannettavan varaa on 😉

4,0 rating
19.11.2018

Tuossa aiemmin hankin pari kameraa ja nyt softan sekä kamerat ihan päteviksi testattuani päätin hankkia vielä kaksi C27L kameraa lisää. Aiemmat kamerat oli muovisia mutta nämä uudet mustat C27L mallit olikin silumiinia ja paljon jämäkämmän oloisempia. Softakin on näköjään hiukan päivittynyt kameran sisässä aiemmasta. Mukava juttu että kehitys kehittyy ja softa sen mukana. Mitä näissä vielä olisi kehittämisen arvoista: – Liiketunnistin hälytyksen blokkaus siksi aikaa kun kamera siirtyy IR tilasta takaisin päivätilaan tai toisinpäin. Nyt tulee vaihtelevasti liiketunnistushälytys turhaan tuosta tilanvaihdosta. – Liiketunnistukseen hahmon tunnistus josta saisi erikseen hälytyksen ja tuolle tallennuksen. Nyt tuntuu että turhia hälytyksiä tulee turhankin helposti. Esim sisäkamerasta tulee hälytys kun aurinko alkaa paistamaan ja valo luo varjoja lattialle tai puut heiluu tuulessa pihalla ja varjot liikkuu sen mukana. – Ei offline hälytystä jos sähköt katoaa tai verkko menee offline – Olisiko kameraan tai kamera syöttöön saatavissa akkuvarmennusta tai pakettia jonka voisi laittaa syöttöjohdon väliin turvaamaan sähkökatkokset? – Uskaltaako vanhojen kameroiden firmvarea päivittää? Löytyisikö tästä ohjetta? – Tallenteiden katselussa tuo aikajana jota voi liikuttaa ei ole minusta pätevä. Olisiko saatavana näkymä jossa näkysi vaikka kaikki kuvatut tapahtumat pallukoina peräjälkeen. Palluran sisällä vaikka aika jona tallentaminen alkanut ja päivä vaikka palluroiden päällä. – Mahdollisuus ladata videot koko vuorokauden/viikon/kuukauden ajalta tai koko muisti kerralla puhelimeen tai PC:lle – Lyhyen videotallenteen lähetys sähköpostiin kuvan lisäksi, vaikka 10-30s pätkä. Tuo kuva ei ole oikein pätevä kun se tulee juuri siitä hetkestä kun liike havaittu joten kohde ei kerkeä kunnolla kuvaan kun kuva lähtee postiin. Usein käy että kuvassa ei ole ketään vaikka kameran eteen kävelisi kun kuva tosiaan napataan liian aikaisessa vaihessa. Tähän kuvan nappaamiseen kun saisi mutaman sekunnin viiveen niin voi olla jotta lähtevissä kuvissa jopa näkyisi jotain. – Privacy mode nappi heti päänäkymään joka blokkaa kaikki kamerat/tallentamisen pois päältä Plussat: + C27L jämäkkää tekoa + Videokuvan laatu + Wlan kantama on todella hyvä + Monipuoliset asetukset + Hälytykset tulee nopeasti läpi puhelimeen + Videon katselu vie vähän nettikaistaa joten mitään supernettiä ei tarvitse olla Miinukset: – Sähköpostiin tulevien kuvien laatu ei vastaa kameran parasta resoluutiota – Liiketunnistuksen epävakaus, hahmontunnistuksen puute – Offline hälytys puute – Android puhelimeni S8 ei tue G.711U audio koodekkia jolla kamera tallentaa ja lähettää ääntä – Puhelimeni ei oikein osaa käsitellä ladattavaa videota, joskus lataa puhelimen muistiin ja joskus ei, softa kaatuilee kun yrittää ladata videota (P6SLite v1.1.3) Kaiken kaikkiaan kelpo kameroita ja voin suositella.

Timo Korhonen, Koria

Palvelu ei tästä parane!

4,0 rating
24.10.2018

Joen Valvonta asensi valvontakameran mökillemme. Ennakkokeskustelut, asennus ja siihen liittyvä info oli todella ammattitaitoista. Seuranta liitettiin silloiseen kännykkääni. Vaihdoin kännykkäni viime viikolla ja yritin asentaa valvontakameran uuteen kännykkään. Eipä eläkeläisen taitoni riittänyt! Otin yhteyttä Joen Valvontaan ja neuvontapalvelu oli taas ensiluokkaista, ammattitaitoista ja kiireetöntä! Luotettava, ammattitaitoinen ja ongelmissa pyyteettömästi auttavainen yritys! Hyvä kokemus-hyvä mieli!

Juho A

C27 Kamera

5,0 rating
19.9.2018

Tarve valvontakameralle tuli yllättäen eräiden asioiden vuoksi. Facebookissa näin Joenvalvonta mainoksen ja päätin tutustua ao. firmaan. Sieltäpä löytyi tarpeisiini soveltuva tuote, eli C27 kamera. Tilasin 4G mokkulan (eri kaupasta) sekä kameran Joenvalvonnasta. Toimitus oli nopea, kaksi arkipäivää. Tuote tulille. Asennusohjeet sekä hankittavien softien ohjeistus hyvät. Laite kytkeytyi hyvin verkkoon, mutta jokin kämmi tapahtui jossakin vaiheessa kun en saanut yhteyttä kameraan ilman wifiä. Soitto firmaan ja 10 min opastuksella kaikki toimi niinkuin pitää, siis mitä on luvattu. Täysi kymppi palvelusta ja tuotteesta. SUOSITTELEN lämpimästi hankkimaan valvontakameran Joenvalvonnasta! Timo, Kuopiosta 19.9.2018

Timo Kurikka

Valvontakamera

5,0 rating
19.9.2018

Kameran käyttöön otto oli helppoa, toki jotain pientä säätöä, mutta asiantuntijan avustuksella kaikki toimii, suosittelen lämpimästi.

Petri l

Kameroiden asennusapu

5,0 rating
13.9.2018

loistavaa palvelua ja vielä virka-ajan ulkopuolella, täsmällisin ja hyvillä neuvoilla

kaappo laine

Kamerat ja palvelu

5,0 rating
12.9.2018

Erittäin hyvä ystävällinen edullinen palvelu. Kamerat toimineet hyvin tuki palvelusivut hyvät ja muutenkin puhelin tuki.

Vemo

Kehut

5,0 rating
12.9.2018

Loistavaa asiakas palvelua. Todella helppo kameran ja ohjelman käyttöönotto, suomenkielinen ohjelma. Asetusten laitto puhelintuen kautta helppoa ja nopeaa. Suosittelen!

Pasi

VALVONTAKAMERAT JA OPASTUS/NEUVONTA

5,0 rating
11.9.2018

Kiinan kauppa on yleensä halpaa hupia. Valvontakamerajärjestelmien asennus ja käyttöönotto sen sijaan ei välttämättä ole hupia laisinkaan. Jos homma ei suju kuten ”strömsössä” ei kannattane soitella Kiinaan, pään takominen seinään siis jatkuu. Näin minulle kävi Wishin kameran kanssa. Sen sijaan hankinta hieman kalliimmalla hinnalla Joen valvonnasta osoittautui juurikin oikeaksi ratkaisuksi. Käyttöönotossa oli omasta reitittimestä johtuvia haasteita, jotka ratkesivat Joen valvonnan kärsivällisellä ja yksityiskohtaisella neuvonnalla. Nyt järjestelmä toimii ja hälytykset tulevat myös sähköpostiin. Voin suositella Joen valvontaa lämpimästi. (Ja tämä EI ole maksettu mainos).

Harri Heinonen