KOLME HYVÄÄ SYYTÄ ALKAA

Jälleenmyyjäksi

Turvaukko kotimainen luotettava päämies

Turvaukon tekninen tuki ja myynti on aina tukenasi ottaessasi tuotteitamme jälleenmyyntiin, oli kyseessä myynti- tai tekninen haaste, niin me autamme. Tekninen tukipalvelu palvelee myös loppuasiakkaista, jolloin loppuasiakas voi soittaa suoraan meille, ja me autamme asiakasta laitteiston käyttöönotossa.

Turvaukko maahantuonti

Turvaukon tuotteilla on kysyntää edullisen hinnan ja hyvien teknisten ominaisuuksien takia. Ihmiset ovat alkaneet oivaltamaan yhä paremmin toimivan valvonnan ja ennaltaehkäisyn merkityksen oman asunnon ja perheiden kannalta. Turvaukon maahantuomat tuotteet mahdollistavat edullisen ja toimivan ratkaisun yhä useammalle omakoti, kesämökki ja pienyritykselle.

Ratkaisu on valmiiksi testattu

Olemme itse mukana maahantuomiemme valvontakameroiden kehityksessä, testauksessa sekä asennamme omalla paikkakunnallamme. Tiedämme mitkä asiat ovat keskeisimpiä ja tärkeimpiä asioita jotta lopputulos on toimiva ja asiakas tyytyväinen. Kerromme mielellämme jälleenmyyjille minkälaista myynti-, asennus- ja teknistä apua voimme antaa sinulle.