Hälytysjärjestelmä asennus

Hälytysjärjestelmä asennus

Hälytysjärjestelmä asennus tuli taloomme Turvaukon kautta. Celotron supreme hälytysjärjestelmä, johon tuli lisäksi pari valvontakameraa, palovaroitin ja vuotovahti.
Laitteiston hankinta Turvaukon kautta oli helppoa ja vaivatonta. Sopimuksen teon jälkeen Turvaukon asentaja tuli asentamaan laitteet kotiimme. Hän esitteli asennettavat laitteet ja niiden toiminnot.
Asennus oli meidän osaltamme helppoa, sillä asentaja teki asennustyöt puolestamme. Sovimme laitteiden paikat talossamme ja asentaja asensi ne. Jälki oli siistiä ja olemme hyvin tyytyväisiä laitteiden huomiota herättämättömään ulkonäköön sekä siihen että asentaja sai laitteet sellaisille paikoille, joista ne eivät ota laisinkaan silmään mutta ovat kriittisesti aitiopaikalla mahdollisesssa tositilanteissa.
Asennuksen jälkeen kävimme asentajan kanssa läpi järjestelmän hallintalaitteiden käytön. Järjestelmän käyttöönotto sujui ongelmitta ja jo samana päivänä talomme oli suojattuna.
Järjestelmän käyttöä helpottaa suuresti pienet avaimenperän kokoiset kaukosäätimet joilla hälyytykset saa kytkettyä päälle/pois.
Hälytysjärjestelmän käyttö onnistuu helposti myös lapsilta. Lapsiperheenä järjestelmän hyvä ominaisuus on myös se, että järjestelmä lähettää puhelimeen kuittauksen kun lapset laittavat hälyt pois päältä koulusta tultuaan. Tämä soveltuu hyvin meille vanhemmille kun lasten kotiintuloa koulusta tarvitsee hieman seurata.
Olemme olleet kaikin puolin oikein tyytyväisiä järjestelmän toimintaan ja helppokäyttöisyyteen.

Mika ja Kati

Kameravalvonta

Kameravalvonta asennus

Kameranvalvonta asennus toteutettin Autokari autoliikeketjulle kolmeen eri liiketilaan.

Kameravalvonta

Kameravalvonta asennus

Kameranvalvonta asennus toteutettin asiakkaalle uuteen hallirankennukseen - Kärsämäki

Kameravalvonta asennus

Kameravalvonta asennus

Kameranvalvonta asennus toteutettin uuteen tuotantolaitokseen - Maitotaipale - Liperi

Hälytysjärjestelmä

Hälytysjärjestelmä asennus

Elämäntilanteeni muuttuessa yllättäin, jäin yksin isoon rintamamiestaloon monine piharakennuksineen. Kodin turvallisuus ja valvonta olivat mietityttäneet jo aiemmin, mutta nyt ne tulivat todella ajankohtaiseksi. Tyttäreni kertoi minulle Turvaukosta ja sen tarjoamastaan kokonaisvaltaisesta palvelusta. Puhelintiedustelun jälkeen Turvaukon ammattilainen saapui heti seuraavana arkipäivänä esittelemään Celotron supreme laitteistot ja myöhemmin asentamaan ne paikoilleen. Kävimme yhdessä läpi hälytysjärjestelmän toiminnot ja niiden hallinnan. Asennutin talooni liiketunnistimen, ovitunnistimet, langattoman ulkokameran sekä palo- ja lämmönnousuilmaisimen. Asentaja laittoi myös varoitustarrat taloni oviin.

Olen erityisen tyytyväinen asentajan tekemään siistiin jälkeen, hälytysjärjestelmän asennus ole nopea ja laitteiden pieni, tyylikkäs ja moderni ulkonäkö on huomaamaton osa sisustusta. Hälytysjärjestelmän hallinta on kätevää ja helppoa omalla puhelimella, sekä pienellä monitoimikauko-ohjaimella. Puhelimeeni asennetulla sovelluksella pystyn milloin vain katsomaan reaaliaiakaista kuvaa kotipihastani, sekä liikkeestä tallennettuja tapahtumia. Myös matkoilla ollessani tiedän kotini lämpötilan tai siinä tapahtuvat muutokset. Järjestelmä lähettää hälytykset tekstiviestein ja äänisoitoin ensin minulle, ja jos en näihin reagoi, hälytykset menevät tämän jälkeen myös lasteni puhelimiin. Älykästä ja nykyaikaista! Tämä langaton hälytysjärjestelmä antoi minulle turvallisuudentunteen niin helposti ja pienellä rahalla. Kotini on suojattu, ja voin olla levollisin mielin. Harmittaa ettei ole tullut otettua hälytysjärjestelmään jo aiemmin 🙂

-Sikke

Valvontakamera asennus

Valvontakameran asennus

Valvontakamera asennus toteutettin asiakkaalle omakotitaloon - Joensuu