Celotron

Celotron Oy on vuodesta 1996 asti valmistanut erilaisia GSM- puhelimilla ohjattavia kodin sekä teollisuuden laitesovelluksia. Osana liiketoimintaa on myös itse valmistettujen laitteiden myyntiä tukevien, erilaisten antureiden ja muiden laitteiden maahantuonti.

Vuonna 2004 alkoi erittäin korkealaatuisten ns. oem-omavalmiste videovalvontajärjestelmien sekä kameroiden maahantuonti. Nykyään yritys toimii myös useiden kansainvälisten merkkien maahantuojana, esim. YCX, Dahua, Hikvision, ym. Lisäksi toimintana on olla pohjoismaiden keskusvarastona YCX videovalvontatuotteille.

Celotron Oy toimii yli 20000 m2:n moderneissa tiloissa Tampereella Hankkion teollisuusalueella. Huippuluokan tuotantotilat ja osaava, pitkäaikainen henkilöstö Suomessa, sekä laaja yhteistyöverkko Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa takaavat, että Celotron Oy kykenee mittaviinkin projekteihin.

Celotron Oy on jo 90-luvun lopulla kehittänyt mm. maailman ensimmäisenä pidetyn GSM-pohjaisen kotiautomaatiolaitteen. Tänä päivänä onkin päästy nauttimaan alan pioneerin asemasta ja pitkä-aikaisten asiakkaiden luottamuksesta. Celotron on myös räätälöityjen GSM-pohjaisten kotiautomaatiolaitteiden pitkä-aikainen markkinajohtaja.

Celotron Oy:n päämääränä on kehittää ratkaisut, joilla parhaiten tuetaan asiakkaiden erilaisia tarpeita, parannetaan energiataloutta, sekä yleistä kansalaisten turvallisuutta. Niin pienet kuin suuretkin kokonaisuudet hallitaan.

Jatkuva testaus ja tuotekehitys on tarpeen, että löydetään parhaat ratkaisut ja tuotteet jokaisella toimintaan kuuluvalla alueella. Pyrkimys on tarjota asiakkaille aina kilpailukykyisiä ja innovatiivisia ratkaisuja.

Myymme ja asennamme mm. Celotron Oy:n valvontatuotteita. Kysy lisää: Ota yhteyttä!