Turvakamera

KARTOITUS

Kun haluamme parantaa alueen turvallisuutta lisäämällä valvontaa kohteisiin: omakotitalo, kesämökki, taloyhtiön piha tai esim. yrityksen parkkipaikka, silloin tulee tarve myös asennuksen suunnittelulle & kartoitukselle. Suunnitteluvaiheessa suosittelemme käytettäväksi asiantuntevaa apua, koska tällöin pystytään laajemmin huomioimaan mitä pitää ottaa huomioon esimerkiksi laitteiston, valvontakameran kuvakulmien, sähkön ja toimivan tietoverkon kannalta, jotta haluttu lopputulos on halutun mukainen ja toimiva.

Sovittaessa tulemme paikalle kartoittamaan alueen ja suunnittelemaan toimivan kokonaisuuden yhdessä asiakkaan kanssa. Turvaukko Oy:n maksuton kartoituspalvelu kattaa Joensuun sekä lähikuntien alueet (30 km/suunta asti). Kauempana olevat kohteet ja muut paikkakunnat erikseen sovitusti.

Valvontakameran asennus.

ASENNUSPALVELU

Turvaukoilla olemme pyrkineet siihen, että kaikki ohjeet löytyvät tukisivuiltamme ja että lopullinen käyttäjä onnistuu suorittamaan asennuksen myös itse. Kuitenkin joissain tapauksissa käyttäjän oma aika ei välttämättä riitä asian läpikäymiseksi tai mahdollisesti asennuksen kokonaisuus on niin iso, että on järkevää käyttää asennuspalvelua. Tällaisessa tapauksessa on hyvä ottaa asennus Turvaukolta avaimet käteen periaatteella. Turvaukkon asennustiimi käy suorittamassa asennuksen ammattitaidolla. Asennuksessa huomioimme myös asennuksen ulkonäköön liittyviä seikkoja ja pyrimme siihen, että asennussiisteys kokonaisuudessaan on myös loppuasiakasta miellyttävä.

Asennuksen yhteydessä annamme laitteiston käyttöön liittyvää käyttökoulutusta, että valvontakameroiden käyttö onnistuu jatkossa helposti myös loppukäyttäjältä. Turvaukko laskuttaa asennustyöstä 55,00 € (sis. alv. 24 %) / tunti ja tämä laskutetaan aina käytetyn ajan mukaan, ellei toisin sovita (mm. urakkatyöt). Kilometrikorvaus asennustyöllä on 0.81 € (sis. alv. 24 %) / km. Kilometrikorvaus sisältää kilometrit ja matkaan kuluneen matka-ajan, eli asentajan laskutettavan työn osuus alkaa vasta asentajan ollessa perillä asennuskohteessa.

Varaa Turvaukko Oy:n kartoitus- tai asennuspalvelu myynnistämme 050 300 4024 tai tiedustele sähköpostilla myynti@turvaukko.fi.